Allergie informatie: Romige kippensoep met balletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kippenborst
- 1 ui
- 4-5 wortels
- zout en peper
- 3 kippenbouillonblokjes
- 500 gram bloemkool
- 500 gram broccoli
- 1 eetlepel olie
- 300 gram braadworst
- 2 eetlepels boter
- 3 eetlepels bloem
- 150 milliliter crème fraiche
- 200 gram cantharellen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Romige kippensoep met balletjes
- Allergieen informatie