Allergie informatie: Runder-groentesoep a-la Bartje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 runderschenkel, ca. 500 gram.
- 1 magere runderlap, ca. 300 gram.
- 1 ui, bestoken met 2 kruidnagels
- 6 zwarte peperkorrels, licht gekneusd
- 4 runderbouillonblokjes
- 1 kruidenbuiltje
- 1 kruidenbouillonblokje
- 1 laurierblad
- 2 bleekselderijstengels
- 1 winterwortel (middelmaat)
- 1 klein blikje doperwten
- zout en peper uit de molen
- 1 bosje bieslook
- 1 bosje selderij
- 1 scheutje madeira
- 1 scheutje worschestersaus
- beetje aromat (kruiden)
- 1 dunne prei
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Lapskaus
Met aardappels, rundvlees en wortels uit Noorwegen
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Heldere tomaten-groentesoep
Met braadworst, tomatenblokjes blik en vleesbouillontabletten uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Maaltijdsoepen - marindat - Bamisoep
Met groentesoep en koude bam uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Soepen - logge067 - Chinese kool met gehakt
Met chinese kool, gehakt en koriander uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Groentegerechten - ploegske
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Runder-groentesoep a-la bartje
- Allergieen informatie