Allergie informatie: Rundvleessoep met brandnetel
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram fijngesneden biefstuk
- 125 gram jonge brandneteltoppen
- 1 stuks fijngesneden sjalot
- 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- 3 eetlepels vissaus
- 1,5 liter water
- 1 eetlepel citroensap
- 1 stuks rode Spaanse peper, in ringetjes
- versgemalen zwarte peper
- snufje suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Rundvleessoep met brandnetel
- Allergieen informatie