Allergie informatie: Sajoer campur (bouillon met verschillende groenten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram sperziebonen
- 100 gram bloemkool
- 150 gram witte kool
- 200 gram taugé
- 2 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepels ketumbar
- 1 theelepel kunyit
- 2 theelepels sambal
- 2 eetlepels ketjap manis
- 3 deciliter bouillon
- 0,5 theelepel zout
- olie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Sajoer campur (bouillon met verschillende groenten)
- Allergieen informatie