Allergie informatie: Soep met garnaalstaarten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg wortelen
- 400 gram uien
- 300 gram prei
- 4 blokjes visbouillon
- 4 blokjes kipbouillon
- 4 liter water
- 32 diepgevroren garnaalstaarten (maat 60-64)
- 4 afgestreken soeplepels :
- fijn gehakte verse peterselie
- fijn gehakte verse bieslook
- 2 afgestreken soeplepels :
- fijn gehakte verse munt
- kerriepoeder “madras
- barbecue-mengeling viskruiden
- 25 centiliter lichte vloeibare room
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Soep met garnaalstaarten
- Allergieen informatie