Allergie informatie: Soto Ajam 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram kip
- 2 theelepels koenjit
- 1 theelepel djahe
- 3 teentjes knoflook
- 2 stuks daon salam
- 1 stuks daon djeroekpoeroet
- 1 theelepel sereh
- 1 kopje laksa
- 250 gram gesneden witte kool
- 3 eetlepels fijngesneden ui
- 2 eetlepels fijngesneden prei
- zout en ve-tsin naar smaak
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Soto ajam 2
- Allergieen informatie