Allergie informatie: Soto Ajam Udang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram gekookte kip
- 1 theelepel koenjit
- 1/2 theelepel djahe
- 100 gram gepelde garnalen
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks in de schil gekookte aardappel, in plakjes
- 3 stuks hardgekookte eieren
- 100 gram taugeh
- 1 stuks ui, in ringen
- 2 eetlepels ketjap asin
- 200 gram andijvie, in stukken
- 1/2 kopje selderij
- 1 kopje gebakken uitjes
- zout en peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Soto ajam udang
- Allergieen informatie