Allergie informatie: Thaise Tom Yam Gai
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram kipfilet, in blokjes
- 100 gram gekookte garnalen
- 4 stuks djeroek poeroetblad
- 1 theelepel laos
- 1,5 kopje gehalveerde strochampignons
- 4 eetlepels nam pla (vissaus)
- 350 milliliter water
- 1 stengel sereh, in stukjes van 2 cm
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel, in ringetjes gesneden Thaise peper
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Thaise tom yam gai
- Allergieen informatie