Allergie informatie: Tom Yam Koong (Thaise garnalensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kleine groene pepers
- 2 korianderwortels
- 6 deciliter gevogeltebouillon
- 12 dunne schilfers galangawortel
- 2 fijngehakte stengels citroengras
- 4 kaffir-limoenblaadjes
- 8 kleine champignons (in 4-en)
- 8 grote garnalen naar keuze
- 2 eetlepels vissaus
- 1,5 eetlepel citroensap
- verse korianderblaadjes
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Tom yam koong (thaise garnalensoep)
- Allergieen informatie