Allergie informatie: Uiensoep met venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- boter of olijfolie
- 600 gram gesneden uien
- 0,5 venkel knol
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepels tijm
- 0,5 theelepel oregano
- 1 theelepel paprika poeder
- 1,5 liter runderbouillon (vers of met blokjes)
- 1 deciliter droge witte wijn
- 2 eetlepels bloem
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Uiensoep met venkel
- Allergieen informatie