Allergie informatie: Vegetarische maaltijdsoep van spruitjes met tijm
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui, gepeld en gesnipperd
- 3 eetlepels olie
- 1 liter groentebouillon
- 3 wortelen, geschraapt en in schijfjes gesneden
- 2 eetlepels tijmblaadjes
- 500 gram jonge spruitjes, gewassen
- 4 lente-uitjes, gesnipperd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Vegetarische maaltijdsoep van spruitjes met tijm
- Allergieen informatie