Allergie informatie: Venkel-spinaziesoep met vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 venkel
- 1 ui
- 200 gram spinazie
- 3 takjes dille
- 5-8 blaadjes dragon
- 1,5 liter visbouillon
- 150 milliliter slagroom
- 100 gram kabeljauw
- 50 gram gerookte zalm
- 30 gram roomboter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Venkel-spinaziesoep met vis
- Allergieen informatie