Allergie informatie: Venkelsoep met gegrilde portobello
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 4 portobello's
- 3 venkelknollen
- 50 gram risottorijst
- 1,5 liter kruidenbouillon
- 2 eetlepels olijfolie met truffelaroma
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Venkelsoep met gegrilde portobello
- Allergieen informatie