Allergie informatie: Venkelsoep met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote venkelknollen met "veertjes"
- 1 liter vis- of groentenbouillon
- 1 teentje knoflook, geplet
- (room)
- 1,5 ons Hollandse gepelde garnalen
- peper
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Venkelsoep met hollandse garnalen
- Allergieen informatie