Allergie informatie: Venkelsoep met krab en zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote venkelknol, in smalle repen
- 250 milliliter halfvolle melk
- zout
- peper
- 30 gram boter
- 30 gram bloem
- 7,5 deciliter bouillon van tablet
- 2 eetlepels witte vermouth of witte wijn
- 100 gram gerookte zalm, in reepjes
- 100 gram krab, kleingesneden
- venkelgroen als garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Venkelsoep met krab en zalm
- Allergieen informatie