Allergie informatie: Waterkerssoep met garnaaltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram Hollandse garnaaltjes
- 45 gram champignons
- 2 bosjes waterkers
- 100 gram diepvries erwtjes
- 3 blokjes diepvries spinazie
- 2 stengeluitjes
- 0,2 deciliter olijfolie
- 2 deciliter bouillon naar keuze, liefst vis of kippen
- 1 deciliter room
- dille
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Waterkerssoep met garnaaltjes
- Allergieen informatie