Allergie informatie: Trio van garnalen met komkommer
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram roze garnalen
- 10 centimeter komkommer, in piepkleine blokjes
- 1 eetlepel balsamico dressing
- 1 eetlepel fijngehakte verse dille
- 1 visbouillontablet
- 1 bosuitje, fijngehakt
- 1 theelepel maïzena
- 50 milliliter slagroom
- 1 eetlepel fijngeknipte vers bieslook
- 125 gram cocktailgarnalen
- 4 blaadjes little gemsla
- 4 eetlepel cocktailsaus
- benodigdheden:
- 8 tapasprikkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Trio van garnalen met komkommer
- Allergieen informatie