Allergie informatie: Vitello special
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ons fricandeau
- 1 klein blikje tonijn
- 3 ansjovisfiletjes
- 1 kleine winterpeen, in plakjes gesneden
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 1 takje tijm
- snufje peper
- 1 laurierblaadje
- 1 glas witte wijn
- ca 200 milliliter bouillon (kippen)
- 1 theelepel mosterd
- 1 kneep citroensap
- 1 lepel kappertjes
- ca 100 milliliter mayonaise
- klein handje groene kruiden fijngesneden (peterselie, bladselderij, kervel)
Meer Recepten
- Chili Con Carne Special
Met gehakt, bruine bonen en paprika uit Nederland
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - burgundy - Crostini Vitello Tonato
Met tonijn, afbakbroodjes en fricandeau uit Italie
4 porties - 15 minuten
Lunchgerechten - chris58 - Vitello Tonnato (snelle versie)
Met kalfsfricandeau, tonijn en ansjovis uit Italie
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - co - Vitello tonato tonijn saus
Met ansjovisfilets, tonijn en kappertjes uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jurski - Toastjes met vitello tonnato
Met tonijn, kalfsfricandeau en tastjes uit Italie
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Vitello special
- Allergieen informatie