Allergie informatie: Voor / tussen gerecht Zalm bonbon
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram koud gerookte zalm in dunne plakjes
- 100 gram Hollandse garnalen
- 6 takjes verse dille
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eelt mosterd-dille dressing
- 100 milliliter crème fraîche
- Peper en zout
- Beetje olijfolie
- Rucola sla voor garnering
- 1 Limoen.
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Voor / tussen gerecht zalm bonbon
- Allergieen informatie