Allergie informatie: Voorgerecht van gerookte zalm en carpaccio
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gerookte zalm
- 200 gram carpaccio
- 100 gram jonge sla
- vissaus
- oestersaus of zoute ketjap
- zonnebloempitjes
- parmazaan
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Voorgerecht van gerookte zalm en carpaccio
- Allergieen informatie