Allergie informatie: Garnalenkroketjes met krabcocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de kroketjes:
- 50 gram boter
- 60 gram bloem
- 2 deciliter sterke garnalenbouillon
- 200 gram Hollandse garnalen
- 4 eetlepels heel fijn gesneden prei en wortel
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- olie om te frituren
- eiwit
- bloem
- paneermeel
- voor de cocktail:
- 100 gram koningskrab
- 0,5 ontvelde tomaat
- 1 lente-uitje
- 8 stengels bieslook
- 3 eetlepels cocktailsaus
- 4 blaadjes kropsla
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Garnalenkroketjes met krabcocktail
- Allergieen informatie