Allergie informatie: Gevulde rode paprika met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rode paprika's
- 3 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 200 gram trostomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 gram Hollandse garnalen
- 1 theelepel dille
- 2 deciliter witte wijn
- 1 eetlepel koriander
- zout
- 2 eetlepels mayonaise
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Gevulde rode paprika met hollandse garnalen
- Allergieen informatie