Allergie informatie: Midia saganaki
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram sjalotten
- 1,5 kg vleestomaten
- rode en groene paprika
- 1 teentje Kknoflook
- 1 kg verse mosselen
- 250 gram feta
- half bosje peterselie
- oregano
- t theelepel kaneel
- 2 theelepels suiker
- zout
- peper
- olijfolie
Meer Recepten
- Shoarma saganaki
Met shoarma, feta en paprika uit Nederland
1 portie - 25 minuten
Vlees - chrisgovers - Saganaki
Met feta, tomaat en paprika uit Griekenland
2 porties - 20 minuten
Voorgerechten - chrisgovers - Saganaki (gebakken feta)
Met feta, paneermeel en eieren uit Griekenland
2 porties - 20 minuten
Bijgerechten - ilse0502
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Midia saganaki
- Allergieen informatie