Allergie informatie: Oosterse kippensoep met noedels
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 deciliter kippenbouillon
- 1 stengel citroengras( sereh), binnenste deel fijngesneden
- 2 deciliter kokosmelk
- 200 gram kipfilet in repen
- 100 gram smalle witte rijstnoedels
- zout
- peper
- 3 lente uitjes in ringen
- 1 rode peper, zaadjes verwijderd in ringen
- 3 eetlepel grof gesneden koriander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Oosterse kippensoep met noedels
- Allergieen informatie