Allergie informatie: Romige risotto
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram boter
- 350 gram risottorijst
- 8,5 deciliter bouillon
- 100 gram geraspte kaas
- 100 milliliter droge witte wijn
- 1 fijngesnipperde ui
- 2 eetlepel olie
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Risotto met frutti di mare
Met frutti di mare, sperziebonen en risotto uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - luvimi - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Romige risotto
- Allergieen informatie