Allergie informatie: Tussendoortje van grote garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 gamba's
- 30 gram sesamzaad
- 25 gram maïzena
- 70 gram honing
- Voor het beslag:
- 50 gram zelfrijzend bakmeel
- 15 gram maïzena
- 1 deciliter water
- 1 grote theelepel olie
- 3 drupjes citroensap
- 75 gram mihoen
- peper en zout
- olie om te frituren
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Tussendoortje van grote garnalen
- Allergieen informatie