Allergie informatie: Vongole a la marinera
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg vongole schoongemaakt
- 0,5 rode paprika, ontdaan van vel
- 1 grote vleestomaat, in blokjes gesneden
- 1 grote gesnipperde ui
- 2 grote teen knoflook, geperst
- 2 hele in ringen gesneden bosuitjes
- 4 stukken zongedroogde tomaat, in kleine stukjes gesneden
- 2 eetlepels olijfolie
- snuf zeezout (grof)
- peper uit de molen
- 0,5 liter droge witte wijn
- 1 scheut (kook)room
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 3 draadjes saffraan of beetje saffraanpoeder
Meer Recepten
- Pasta vongole
Met linguini pasta, vongole schelpjes en witte wijn uit Italie
4 porties - 35 minuten
Pastagerechten - Eveline67 - Almejas a la marinera
Met vongole schelpen, olijfolie en knoflook uit Spanje
2 porties - 20 minuten
Voorgerechten - tulipan - Clam chowder vissoep
Met vongoles, visbouillon en aardappelen uit Verenigde Staten
4 porties - 45 minuten
Maaltijdsoepen - diaantjuh1967
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Vongole a la marinera
- Allergieen informatie