Allergie informatie: Waterkerssalade met roquefort
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bakje waterkers
- 0,5 krop sla
- 25 gram roquefort
- 1 hardgekookt ei
- 2 eetlepels azijn
- 6 eetlepels olijfolie
- peper
- 1 a 2 eetlepels (slag)room
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Waterkerssalade met roquefort
- Allergieen informatie