Allergie informatie: Zalm met aardappel-appelvinaigrette
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram aardappels (vastkokend)
- 4 eetlepels olie
- zout
- 1 kleine radicchio
- 3 eetlepels appelazijn
- 1 theelepel mosterd
- 1-2 theelepels vloeibare honing
- grofgemalen peper
- 0,5 bosje bieslook
- 2 sjalotjes of 1 kleine ui
- 1 kleine appel
- 150 gram gerookte zalm in plakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Zalm met aardappel-appelvinaigrette
- Allergieen informatie