Allergie informatie: Peren ingemaakt in karamel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vaste peren (gieser, conferance)
- sap van 1 sinaasappel en een dunne reep van de schil
- sap van 2 citroenen
- 100 gram roomboter
- 1 kaneelstokje
- 1 theelepel bruine suiker
- 150 gram witte suiker
Meer Recepten
- Perenjam
Met peren, kaneelstokje en geleistokje uit Nederland
20 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Rijst met fruit
Met witte rijst, kipfilet, banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - elisedouma - Tropische peer met hulp van sapcentrifuge
Met peren, ananas en limoen uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Wecken
- Peren ingemaakt in karamel
- Allergieen informatie