Allergie informatie: Worstenbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram 100% speltbloem
- 20 gram zout
- 3 eetlepels olijfolie
- 35 gram gist
- 600 deciliter melk
- 10 gram suiker
- 1200 gram varkensgehakt
Reacties met betrekking tot allergie (1)
- Ik heb bij mijn recepten met speltbloem altijd over 100% speltbloem, en dat zijn andere gluten dan van tarwebloem. Mijn vrouw heeft al bijna 25 jaar coeliakie en heeft bij speltbloem totaal geen klachten, terwijl zij heel gevoelig is voor sporen van tarwebloem etc. De speltbloem die u bedoelt is de variant die ze bij de bakker of supermarkt verkopen, die is namelijk vermengd met tarwebloem. Als u de allergie coeliakie hebt, probeer het dan uit en oordeel dan.janbig gaf dit recept 5 sterren
- Home
- Recept
- Worstenbrood
- Allergieen informatie