Kipsandwich

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Rooster het witte of als u bolletjes gebruikt, snijd ze open en besmeer ze naar behoefte met .
  2. Op de ene kant smeert u de (naar behoefte en sterkte van de ) en de andere kant met een frisse (hellman's is erg lekker).
  3. Leg op de een blaadje sla.
  4. De moet gaar zijn.
  5. Bakken of koken met kruiden naar smaak.
  6. Of gebruik de kip die u over heeft!
  7. Snijd of pluk de kip en leg het op de sla.
  8. Snijd de tomaat in ringen en leg dat op de kip.
  9. Leg het met de mosterdkant erboven op.
  10. Snijd het geroosterde diagonaal doormidden en prik er een prikker in.
25
25
25

Variaties op Kipsandwich

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kipsandwich
VariatieAantalGang
Kipsandwiches2Broodgerechten
Komkommer- kipsandwiches1Sandwiches
Kipsandwich met ananas1Sandwiches

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en brood
  • mayonaise, brood, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
71 kcal
3%284 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kipsandwich