Indische hachee

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. De in kleine blokjes snijden en op zacht vuur gaar braden in de .
  2. De fijn snijden en lichtbruin fruiten.
  3. Even apart op een schaaltje leggen.
  4. Vervolgens het vlees met de boullonblokjes, ketjap, peper, kruidnagel en nootmuskaat en 2 kopjes water nog 10 minuten stoven met het deksel op de pan.
  5. Daarna de en een mespunt toevoegen en de gefruite nog 5 minuten laten sudderen.
  6. Draai het vuur uit.
    Snij de in dunne plakken en bak ze krokant in de .
  7. Bestrooi als ze nog heet zijn met aromat of zout en leg ze op het vlees.
    Serveer met rijst en wat komkommer, sambal en kroepoek.
25
25
25

Variaties op Indische hachee

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Indische hachee
VariatieAantalGang
Indische hachee met sambalboontjes en hete komkommer1Rijstgerechten
Indische Hachee1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes en olie
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en ketjap manis
  • bouillonblokjes, ketjap manis, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • boter en bouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
  • bouillonblokjes en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Indische hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoi Henny Even een mis verstand uit de weg helpen Hachee is van oorsprong een Europees gerecht dat in Nederland veelvuldig gegeten word Indisch eten is vaak een Nederlands gerecht aangevuld met k... Lees reactie
jaccor 12 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1405 kcal
70%5620 kcal
Vetten
33 g.
47%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indische hachee