Kip met paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. ontdoen van overtollig vet en halveren.
  2. Kruid de filets met en .
  3. Snijd de klein.
  4. Snijd de in reepjes.
  5. Snipper de .
  6. Pers de knoflook uit.
  7. Snijd de in kleine stukjes.
  8. Verhit een scheut in een braadpan.
  9. Bak hierin de knapperig en neem uit de pan.
  10. Braad de rondom bruin en neem uit de pan.
  11. Voeg de aan het achtergebleven vet toe en verwarm.
  12. Voeg de ui en de knoflook toe als het schuim is weggetrokken.
  13. Bak gedurende 2 minuten.
  14. Voeg de paprika toe en bak al roerend vijf minuten.
  15. Voeg de , tomatenstukjes, , en toe en verwarm zonder deksel gedurende tien minuten.
  16. Leg de terug en verwarm ze gedurende 20 minuten (geen deksel op de pan) tot ze gaar zijn.
25
25
25

Variaties op Kip met paprika

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kip met paprika
VariatieAantalGang
Kip met paprika en chilipeper1Hoofdgerechten
Gevulde kip met paprika en mozzarella1Gevogelte
Kip met paprika in oosterse honing saus1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bacon, bouillon, zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1134 kcal
56%4536 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kip met paprika