Prei met huttenkase
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ikooi
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
Schil de . - Kook ze in ca. 20 minuten gaar.
Giet af en snijd in stukken of plakken.
Maak de schoon en snijd in ringen.
Was de en snijd ze in plakken.
Pel en snipper de .
Snijd de knoflook fijn.
Doe de olie of in de pan en fruit hierin de glazig.
Voeg de fijngesneden knoflook toe.
Voeg de toe, leg een deksel op de pan en laat het geheel op laag vuur ca. 5 minuten stoven.
Rasp ondertussen de .
Voeg hier de (Huttenkase) en de aan toe en meng dit goed door elkaar.
Vet een ovenschaal in, doe hierin de aardappel.
Leg daar bovenop het -mengsel en dan de plakjes tomaat.
Verdeel er het kaasmengsel over.
Zet de schotel ca. 40 minuten in het midden van de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met huttenkase445m
-
Recept
Vegetarische ovenschotel met prei, aardappels, en quorn430m
-
Recept
Ovenschotel van shoarma, prei en puree420m
-
Recept
Ovenschotel met aardappelen en prei41u
-
Recept
Shepherd's pie met kaas-prei topping450m
-
Recept
Penne-lasagne met prei en ham41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, kaas, koffiemelk kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, cottage cheese
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- koffiemelk kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in koffiemelk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 318 kcal | 15% | 1272 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 43 g. | 16% | 172 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |