Rosbief

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Haal de 1 uur voor het bereiden uit de koelkast.
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Was de en rasp van de citroenschil 1 theelepel zeer fijne citroenrasp.
    Meng de met de citroenrasp en de .
    Bestrooi de met en en smeer hem in met de kruidige olie.
  2. Bak hem aan in de hete .
    Leg het vlees in een ovenschaal of braadslede.
  3. Schenk het hete braadvet eroverheen en schuif in de oven.
  4. Draai na 10 minuten de oventemperatuur terug tot 160 graden.
    Bak tot een kerntemperatuur 48 graden celcius aangeeft of reken 5 minuten per 100 gram vlees.
  5. Bedruip de tussendoor regelmatig met het eigen bakvet.
  6. Haal de uit de oven en laat nog 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  7. Snijd het vlees in dunne plakken.
25
25
25

Variaties op Rosbief

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rosbief
VariatieAantalGang
Rosbief met kruidenkorst2Hoofdgerechten
Rosbief uit de oven2Vlees
Rosbief-sandwiches2Sandwiches

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
367 kcal
18%1468 kcal
Vetten
18 g.
25%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rosbief