Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


Bereidingswijze


De pure chocolade en de boter in stukjes snijden en smelten in een pan op laag vuur.
De witte en de melk chocolade in stukjes snijden.
De eieren en de suiker mixen gedurende vijf minuten tot een romige, luchtige massa.
Boter en de chocolade af laten koelen tot kamertemperatuur en dan toevoegen aan het eieren+suiker mengsel.
Even roeren tot het een egale kleur heeft.
Bloem en cacaopoeder al zevend toevoegen en roeren tot het gemengd is.
Als laatste kan je de stukjes chocolade en/of noten toevoegen.
Mengsel in een bakblik doen en 30 minuten bakken of 160 graden.

Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven