Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Recept van de Dag

Wat eten we vandaag? Elke dag nieuwe lekkere recepten? Je vind op deze pagina elke dag een lekker menu wat je snel en eenvoudig kunt bereiden. Elke dag het menu in je mailbox? Wordt dan nu lid en ontvang elke dag een nieuwsbrief met het recept van de dag!
Hieronder de recepten voor vandaag!

Voorgerecht:




Meng de zure room, het citroensap en de mosterd met een snufje suiker en wat zout en peper. Roer de ui, de tuinkers en 2/3 van de andere kruiden er door heen. Trek en pluk de sla wat kleiner. Snijd de eieren klein. Meng de sla, de eieren, de radijsjes en de zure roomdressing losjes door elkaar. Garneer tenslotte met de rest van de kruiden. … gehele recept Frisse voorjaarssalade met ei en radijsjes

Hoofdgerecht:



Kook de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven. Giet de rijst af en laat ze goed uitlekken. Verhit in een wok 1 eetlepel olie en fruit daarin de knoflook en ui. Voeg het vlees toe en bak het bruin. Schenk de ketjap in de wok en warm 1 minuut mee. Schep dan de spitskool erdoor. Voeg de nasimix met water toe en warm alles 5 minuten… gehele recept Nasi goreng met garnalen

Nagerecht:



Was de aardbeien, haal de kroontjes eraf en puree ze. Laat de gepureerde aardbeien uitlekken op een vergiet.
Klop de yoghurt met de suiker en de vanillesuiker tot de suiker is opgelost. Klop in een andere kom de slagroom lobbig en schep deze door yoghurtmengsel. Voeg vervolgens de aardbeiden toe.
Laat het geheel in het vriesvak of in de… gehele recept Aardbeienyoghurtijs

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven