Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Receptenboeken

Wie heeft de lekkerste recepten? Op deze pagina kun je eenvoudig de receptenboeken van onze leden doorbladeren. Elk receptenboek is gemakkelijk gesorteerd zodat je snel kunt vinden wat jij zoekt! Wij hebben een ranking systeem waarbij het aantal recepten je bepaalde titels opleverd, het hoogst haalbare niveau is Superchefkok met meer dan 1000 recepten, kun jij je meten met onze Superchefkoks? Wil je zelf een eigen receptenboek maken en je recepten online opslaan? Schrijf je dan nu gratis in!

Chefkok

(251 - 999 recepten)


Sous-chef

(151 - 250 recepten)

Kok

(101 - 150 recepten)

Keukenprins(es)

(51 - 100 recepten)

Kookfanaat

(26 - 50 recepten)
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
  Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven