Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met gehakt en feta recept
Gevulde paprika met gehakt en feta recept

Gevulde paprika met gehakt en feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd ui en prei kleine stukjes.
Brokkel de feta fijn.
Meng gehakt, feta, ui, prei, eieren, knoflook, kerrie, paprikapoeder, zout en peper tot een homogene massa. Voeg als laatste laos toe.
Snijd van de paprika’s de bovenkant er af en hol de paprika ui. Pas op met de zaadjes. Vul de paprika met gehakt en kruiden tot deze goed vol zit. Dan het kapje er op drukken en rechtop in de oven plaatsen in ongeveer 60 minuten op 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met gehakt en feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde paprika met gehakt en feta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Recept klinkt goed, vanavond maar eens proberen. Ik vermoed dat Lagos --> Laos moet zijn.
    Gertjan gaf dit recept op 29 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven