Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tahu recept
Gevulde tahu recept

Gevulde tahu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de stukken tahu doormidden en hol ze met een lepel aan één kant wat uit. Vul de stukken tahu met een vulling die u maakt door gehakt, preiringen, 1/2 theelepel sesamolie, 1 theelepel lichte sojasaus en 1 theelepel rijstwijn goed te mengen. Doe de stukken tahu in een lage vuurvaste schotel en overgiet de tahu met een mengsel van de rest van de ingrediënten m.u.v. het gehakte kleine preitje. Zet de schaal in een stoompan en stoom het gerecht 20 minuten. Strooi er als garnering de gehakte prei over en serveer. N.B. In plaats van rijstwijn kunt u ook droge sherry gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tahu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven