Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaat met worst- kaassalade recept
Gevulde tomaat met worst- kaassalade recept

Gevulde tomaat met worst- kaassalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de boterhamworst en de cervelaat in smalle reepjes.
Snijd de kaas eerst in plakjes en dan ook in reepjes.
Roer de azijn, mosterd, olie en Italiaanse kruiden in een schaal tot een sausje.
Knip de bieslook en peterselie erboven fijn.
Schep de worst en kaasreepjes erdoor.
Roer goed door en breng de salade op smaak met peper en zout.
Laat hem liefst een kwartier staan.
Was intussen de tomaten en snijd het kapje eraf.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaat met worst- kaassalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven