Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase Citroenpickles recept
Indiase Citroenpickles recept

Indiase Citroenpickles


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bedek de citroenparten met zout en laat ze enige dagen afgedekt op kamertemperatuur staan. Doe er dan de knoflook, de sambal en de chilipoeder bij, maak de olie heet en giet die over het citroenmengsel en sluit de deksel van de pot. Laat het nog een paar dagen op kamertemperatuur staan en serveer als bijgerecht bij een kerriemaaltijd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indiase citroenpickles recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven