Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaans brood met warm vlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de broodjes af en laat ze afkoelen. Snijd de broodjes in de lengte door en besprenkel deze met citroensap en olijfolie. Doe iets olijfolie in de pan en warm de fricandeau warm op. (Zorg ervoor dat het niet te heet wordt) Leg de fricandeau op de helft met de sla en druk de andere helft er boven op. Snijd deze in mooie handzame stukken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaans brood met warm vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven