Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasvlinders recept
Kaasvlinders recept

Kaasvlinders


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op ca 150 graden C. Ontdooi het bladerdeeg. Snijd de plakjes bladerdeeg doormidden tot je van elke plak een rechthoek hebt. Draai nu 1 helft van elk plakje om zodat aan die kant de bovenkant onder komt te liggen. Bestrijk elk plakje met wat losgeklopt ei en bestrooi ze vervolgens met wat geraspte kaas. Leg de plakjes bladerdeeg met kaas op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 10 tot 15 minuten in de oven. Lekker bij de soep of als snack bij de tv. Tip: Heb je kaasvlinders nodig als bijgerecht bij Italiaanse gerechten, strooi er dan gelijk met de kaas ook wat oregano over.

Allergenen Informatie

Voor dit kaasvlinders recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaasvlinders heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dit zijn geen kaasvlinders maar kaas plakjes. Een kaasvlinder heeft de vorm van een vlinder. Zal vast wel lekker zijn maar noem het dan geen kaasvlinder.
    Fred Langereis gaf dit recept op 22 mei 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven