Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige aardappeltjes uit de oven recept
Knapperige aardappeltjes uit de oven recept

Knapperige aardappeltjes uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en maak er blokjes van ter grootte van het bovenste topje van je duim. Verwarm de oven op 250 graden C. Kook de aardappeltjes gaar. Leg ze op een platte schaal. Stop er eventueel hele tenen gepelde knoflook (als je hem perst met een knoflookpers heb je bij het eten in een keer een hele knoflook in je mond!) voor de smaak bij en giet er olijfolie overheen. Meng dat zodat op ieder aardappeltje wat olijfolie zit. Stop het een klein half uurtje in de oven, zodat ze mooi lichtbruin van kleur zijn en lekker knapperig. Haal de knoflooktenen er tussen uit (grote kans dat ze wat verbrand zijn) en eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knapperige aardappeltjes uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven