Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer salade recept
Komkommer salade recept

Komkommer salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de komkommer en laat ze in een zeef een half uur uitlekken (met iets zwaars er op.
Vang het vocht op.
Maak van het opgevangen vocht een dressing met een gesnipperd uitje, azijn, mayonaise, peper en zout, suiker en dille.
Meng de dressing door de komkommerrasp.
Dit smaakt goed bij bloemkool of bij de gourmet.

Suggestie:
Vervang de mayonaise door yoghurt en voeg wat uitgeperste teentjes knoflook toe. Zo maak je een tzaziki saus voor bij een vleesgerecht of als beleg voor op een stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommer salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven