Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lente-uisalade recept
Lente-uisalade recept

Lente-uisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in grove stukken.
Verhit 1 eetlepel olie in een pan. Bak de witte stukken lente-ui er in 2.5 minuten goudbruin. Fruit de groene stukken lente-ui kort mee. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
Maak de paprika's schoon en snijd ze in dunne reepjes. Was de tomaten en snijd ze klein.
Maak de komkommer schoon en schaaf ze in plakjes
Meng voor de vinaigrette de azijn met zout, peper en een beetje suiker. Klop er 3-4 olie krachtig doorheen. meng de lente-ui, de paprika, de tomaten, de komkommer en de olijven met de vinaigrette. Breng nogmaals op smaak, Verdeel de ham in stukjes en verdeel hem over de salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lente-uisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven