Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade met salami recept
Pastasalade met salami recept

Pastasalade met salami


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Kook de knoflook met de pasta tot pasta 'al dente' is. Haal de knoflook uit de water en bewaar apart. Giet de pasta af en spoel goed met koud water. Snijd de cherry tomaatjes, komkommer, geroosterde paprika, olijven en salami in klein (makkelijk hapbare) stukjes. Meng dit met de afgekoelde pasta. Scheur de mozarella in stukjes en voeg ook toe. Rooster de pijinboompitten. Pers de gekookte knoflook uit hun velletjes en meng met de olijfolie en azijn (evt verhouding aanpassen). Breng de dressing op smaak met zout en peper en giet over de pasta salade. Garneer de salade met de pijnboompitten en gescheurde basilicumblaadjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastasalade met salami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven