Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittige gevulde flensjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de vis in gelijke stukken (6 stuks) en leg ze in een schaal. Voeg alle ingrediŽnten voor de vulling toe. Zet het mengsel minimaal 1 uur in de koelkast.
Maak het flensjesdeeg, bak 6 flensjes en houd ze warm.
Verhit in een andere pan 2 eetlepels olie en stoof de vis met de marinade in 4 minuten. Laat verder inkoken.
Leg op een flensje een schep vis met marinade, vouw de flensjes tot een pakketje en bind vast met een reepje prei.

Serveersuggesties

Lekker met rijst, pittige chilisaus en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige gevulde flensjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven